Friss

Ayu itthon!

2015.04.03. 19:28, Ayuko
A másik tékozló admin is visszatér :D

Sziasztoook! :D

   Élőben jelentkezik az Ayuko nevezetű elkallódott admin az FRPG oldaláról. Örömmel tudósítom, hogy végre valahára nyolc hétután hazaértem (az már mellékes, hogy itthon, Gyergyóban térdig érő hó fogadott x3).
   No először is a lényeg az lenne, hogy aki játszik, tehát aki regisztrált tag, az valahogy élessze fel magát, mert ez így nem jó, ahogy éppen most áll az oldal szénája. Tudom, mi is nagyon elhanyagoltuk az oldalt Yoyoval, tehát ez részben a mi hibánk is >< De viszont aki akart, az tudott volna nélkülünk is játszani, mert nem kell feltétlenül bébicsőszködjünk felettetek. Tehát életre fel!
   A másik dolog az lenne, hogy most lenne időm egy kis szerkesztésre, tehát ha bárkinek bármilyen ötlete van - jelenleg nekem nincs x3 -, az szóljon itt hozzászólásban. Szeretném, ha olyan lenne az oldal, hogy tektek tetszedjen. Tehát ha a design-cserén, tagtoborzáson és szabályok módosításán kívül bármilyen megvalósítható ötletetek van, örömmel várom. (a design-cserén dolgozom, viszont a laptopom  Enyeden maradt, és apukám laptopján nincs egy normális képszerkesztő program sem - gondolok itt a photoshopra -, így ez eléggé nehézkesen fog megvalósulni).

Éledjetek fel!                           

Üdvözlettel,             

Ayuko:3      

A tékozló admin visszatér

2014.10.27. 10:34, Yoyofuma
-t volna

 Itt az őszi szünet, és bár nekem eddig is lett volna időm fenn lenni, most alkalmam is adódott. Na, ez most nem igazán érthető mondatra sikerült, viszont a lényeg a lényeg: Ayut elvitték Enyedre és fogva tartják ott, arra kényszerítve, hogy tanuljon (magyarul, koleszos), így, ahogy tavaly is történt, rám bízta az oldal vezetését. És ahogy tavaly is történt, nekem megint nem sikerül megoldanom ezt a feladatot - csak amíg az elmult évben időhiány és kis lustaság állt az utamba, idén a laptopom úgy döntött, kilenc és fél, boldog, a családdal együtt töltött év után itthagy minket (magyarul, elromlott, felmondta a szolgálatot, vége).

 Így jelen pillanatban az oldal vegetál, hiszen telefonról nem igazán tudok szerkeszteni - bár nem lenne megoldhatatlan, azért hogy őszinte legyen nem szeretnék a mobilomon oldalt vezetni.

 Most megragadom az alkalmat, hogy szerkesszek kicsit meg írjak egy magyarázkodó blogot, amíg a kezem közé laptop kerül, bár maximum néhány nap, és megint enélkül leszek. Én tényleg rettentően sajnálom, Ayunak már javasoltam, hogy keressen mást, amíg nem találok megoldást, de nem akart kirakni. :D

 Addig pedig is, nagyon szeretném megköszönni a maréknyi kis csapatnak, hogy minden nap itt vannak és amennyire csak lehet, nem hagyják meghalni az oldalt. Tényleg rengeteget jelent. 

Őszi nagytakarítás

2014.10.02. 20:08, Yoyofuma

Elérkezett az ősz közepe, Yoyo is feléledt, meg a laptopját is működésre bírta, így egy napos késéssel csak, de a karakterek szelektálása megtörtént. Őszintén szólva, számítottam arra, hogy nem fog minden adatlap megérkezni, de elég kevesen maradtunk, mindenesetre elsőként lássuk a megmaradtak névsorát:

 1. Sky
 2. Shira
 3. Nigrum Umbra

 

 1. Cole N. Downer
 2. Adam Joshua Deveraux
 3. Alex Hayes
 4. Mack Gerett Archer
 5. Ria Ashwin
 6. Hollywoodi Eliza
 7. Aimee Liberty Sarah Tyson
 8. Jamie Crane
 9. William Hardford

 

 1. Robin Blake
 2. Annie Scott
 3. Chanast Tyoise
 4. Maggie
 5. Lakusa Xaration
 6. Caroline Turner
 7. Lamia Banya

 

 1. Oshiro Ken'ichi Katsoru
 2. Harada Akito
 3. Tsuichi Rin Koizumi
 4. Ariwa Joseku
 5. Shana

Jelenleg ez nagyjából a végleges állás, egyedül gyongyos karakterei maradtak benn pluszban, ő október 20-ig kap haladékot, amennyiben addigra nem érkeznek meg az adatlapok ez alá a poszt alá hozzászólásban, törlésre kerülnek a karakterek.

Az inaktív elhasználók is törlésre kerülnek, tehát aki régen lépett be, vagy nincs már karaktere, annak felhasználója hamarosan törlésre kerül.

A be nem küldött karaktereket igazából nem törlöm véglegesen, terveim szerint az igényelhető karakterek közé kerülnek majd, ahol egy teljes adatlappal bárki kikérheti majd őket.

Ha bárki problémát talál, vagy úgy gondolja, indokolatlanul töröltem a karakterét (tehát például elküldte az adatlapot, de vak vagyok és nem vettem észre), szóljon, és utánanézek.

Ayu búcsúzik

2014.09.13. 11:28, Ayuko
~ Helyzet van

Sziasztok :3

   Nos... Drágaságaim, én lassan búcsút mondanék^^" Holnap délelőtt indulok sulizni, aztán nem tudom... Lehet, hogy az első két hétben méeg leszek, de nem tudok semmi biztosat mondani. A hétvégékről sem tudlak biztosítani titeket. Lehet, hogy néha-néha fel fogok bukkanni elvétve, de szerkeszteni semmiképpen nem fogok tudni :/
   De attól, hogy én egy időre kihalok (lehet, hogy csak november 1-e körül jövök haza...), ti maradjatok életben. Ezt főképpen kiflinek, Torinak, Shirának és Padlinak címezném, mivel ti vagytok a legaktívabb tagok. De remélem, a többiek is aktivizálják magukat bár hétvégéken. Nektek már két hete tart a suli, sok sikert kívánok^^
   A következő az lenne, amit már mondtam: megbízok mindenkiben, és tudom, hogy nem fogtok semmi baromságot elkövetni még akkor sem, ha Yoyo is kihal - szerintem egyesek a régebbi tagok közül kell tudják, hogy mit értek én "baromságok és hülyeségek" címszó alatt x3. Viszont tavaly is az történt, hogy kb. három-négy hétre rá, miután elmentem, a banda nagyrész felszívódott. Remélem, ez idén nem fog megtörténni, bár... már most kezdünk fogyatkozni x3.

   Még két dolgot szeretnék mondani. Tehát... Az előző blogbejegyzésem kamu volt "nagyon fontos blogbejegyzés" címszó alatt. Aki elolvasta, az tudja, hogy arra volt jó az egész, hogy kiszűrjem, ki olvas blogot, és ki nem. Hát az a 18 tagból - illetve 16-ból, mert abből kettő admin - kemény öt ember olvas blogot, mégpedig: kifli, Zyro, Padli, Tori és Shira. Egyébként Shiráról amúgy tudnom, hogy nem szokása a blogolvasás, ezt köszönöm szépen, egy kis unszolásra olvasta el x3 Egyébként egy látogatószámlálót is kihelyeztem a blogbejegyzésbe. Eszerint: 36-an látogatták meg a blogbejegyzést (ebből minusz kettő: én és Yoyo), amiből tehát ötön tagok, és 29 "kívülálló" XD Ez azért szép :")
   A másik egy kis emlékeztető lenne: még október 1-ig van lehetőségetek kijavítani a karakterleírásokat. Ha nem tudjátok, kérjetek segítséget. Küldhetitek facebookon nekem (Moga Petra), vagy e-mail címen az frpggp@gmail.com-ra. Vagy akár ennek a blogbejegyzésnek az aljára, hozzászólásban is elküldhetitek. Mindegy, csak küldjétek. Én esküszöm, nem szeretnék egyetlen egy darab karaktert se törölni :"( Hát még hogy fájna a szívem, ha a 45-ből 30-at kéne töröljünk T_T" Nem nagy dolog a leírás, kérlek legalább próbálkozzatok vele. Ha nem tudjátok, kérjetek segíteéget. Köszönöm.

Üdvözlettel elköszön,                                                         
                         Ayuko                                                       
..., aki tudja, hogy nem olvastok blogot XD

~ NoName

2014.09.07. 17:02, Ayuko
Avagy, majd meglátjátok :D

Sziasztok! :)
   Újabb blogbejegyzéssel zaklatlak titeket x3 Nagyon-nagyon fontos, amit mondani szeretnék, szóval mindenkit megkérek arra, hogy olvassa el! De most tényleg. Tudok róla, hogy egyseket nem olvasnak blogot, ami nagy baj. Titeket is megkérlek arra, hogy olvassátok. Köszönöm^^

   A "Bővebben" linkecskére kattintva érhetitek el a bejegyzést :) Remélem, minél többen elolvassátok. És úgy, mint a helyesírási blogomnál, tudni fogom, hogy ki nem olvasta el x3

 
FRPG

2014. augusztusától új, bővített szabályzat, 17 pontos verzióban. Kérünk mindenkit, hogy olvassa el és tartsa is be a kéréseinket!

,,5. A magyar szép, bő és tartalmas nyelv, melynek használatával öt-tíz mondatot minimum mindenki meg tud fogalmazni igényesen és értelmesen. Külön kiemelném előző mondatom utolsó két szavát, ugyanis tanuljunk meg helyesen írni. Mindez vonatkozik mindenkire, akár telefonról, tabletről vagy számítógépről van jelen."

TOVÁBB>>

Yoyofuma és Ayuko

 

Tagok: 7
Karakterek: 16
  

 

 

 

 

Linkek
 
     

Képre vár: sebaj.gp, aglanir-rpg.gp, wolves.rpg.gp

 
Szavazás
Általánosan melyik szerepjátékokat szereted a leginkább?

Lovas
Farkasos
Egyéb állatos
Fantasy
Mindennapi élet
Anime
Gimis
Egyéb (ezt megírhatod a chatben)
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Lábnyomok
Indulás: 2013-02-21
 

Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha